Miből lesz a cserebogár?

2021.01.04

Gergő: Igazi opel rajongó vagyok, ha mondhatom ezt magamra. 

Volt Opelom Corsától az Omegáig. (Kadett, Calibra, Ascona, Corsa B, Corsa C, Astra f, Astra f Cabrio, Omega B, Omega B2). Jelenleg egy C Vectra Gts a családi autónk.

Egy autó viszont mindig örök. Ez pedig a 10 éve tulajdonomban lévő Astra F 1992 ből, nem a legfapadosabb fajta, elég jól felszerelt volt gyárilag is. Természetesen mint minden kezdő f astrásnál, bennem is égett a Gsi vágy! Akkoriban még nem lett volna lehetőségem venni egy gyári Gsi t, így azzal főzz amid van alapon elkezdtem építeni.

Sok változat volt, mindig ahogy épp volt akarat. De aztán elnyerte jelenlegi formáját. 

Az autó nyomokban más Opel típust is tartalmaz! A teljesség igénye nélkül: A vectra, Astra G coupe, Calibra, D Kadett gsi, Vectra B stb. A barna bőrbelsőt kiemelném, extra ritka és szerintem nagyon szép Recaro szett.

Bőröztettem hozzá kalaptartót, gyári könyöklőt és tetőkárpitot is. Jelenleg az autó c20ne motorral üzemel. Éves szinten 2000 km-ert megyek szigorúan száraz időben. Idén év elején komplett lakatolás, mechanikai felújítást kapott szinte minden porcikája.

Tudom, GSI-n ezzel az optikával nem volt ilyen tükör, de nekem ez tetszik. Lehetne írni róla még ezer és ezer mondatot, de beszéljenek a képet.

Ha van egy érdekes átépítésed,vagy szeretnéd bemutatni az autódat, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, vagy az otfm@otfm.hu email címen.

Szerző:

Juhász Tomi

2021.01.04 

Készítsd el weboldaladat ingyen!