A Fekete gyöngy most az utakon hajózik.

2020.12.23

Jack Sparrow is megirigyelné Miki csodaszép Opel Vectra C GTS-ét.

Facebook oldaluk ide kattintva érhető el.

Az autó egy 2003-as gyártású Opel Vectra C GTS, a gyengébbik és a magasnyomású szivattyú hiánya miatt talán megbízhatóbb 2.2-es benzines (Z22SE).


Az autó 2020 januárjában került hozzám, igazolt 160.000 km-el az órájában.

Igazából a formája gyerek korom óta tetszett, az akkori szomszédunknak pont egy ilyen állt a ház előtt. Szerintem abban az időben gyártott autók közül a legszebb farral rendelkezik.

Már az előző autóm (ami az első autóm is volt egyben Suzuki Swift 1.0) sem volt gyári állapotú, nagyobb szélesebb felnik, állítható futómű, kristály lámpa stb. így már a vásárlásakor tiszta volt a kép, ez sem maradhat gyári.

Indulásképp kapott egy FK Automovie állítható futóművet, illetve egy szett Porsche felnit 19x9J méretben.

A lámpák a felni színével megegyező fényezést kaptak, (erről csatolok képet is), illetve egy plusz helyzetjelzőt az indexekhez amolyan USA styleban.


A 2021-es szezonra készülnek az új lámpák stb, tavasszal meglátjuk mit sikerül alkotni.

Talán 2 olyan dolog van ami hiányzik az autóból, az egyik a tempomat, bár ez kevésbé, viszont az ülésfűtés annál inkább. Minden ki van gyárilag vezetékezve így "csak" kapcsolók és ülések kellenének, de ez a jövő zenéje.

A jellemző olajfogyasztás még nem áll fent, egy olajcsere periódus alatt nem fogyott 1 egész liter a motorból ami kifejezetten jónak mondható. Alkatrészek téren átlag a fenntartás, rengetegen foglalkoznak a típus bontásával így költséghatékony is.

Én teljesen meg vagyok elégedve vele, személy szerint ajánlanám de minden autó más, vásárlás előtt rendesen át kell nézni hogy minden rendben legyen.

Már a GTS sem egy kis autó, belül kényelmes, a kormány mögött elférek pedig 2 méter magas vagyok.


Családoknak inkább a Caravan ami jó lehet, jól pakolható.

Azt hiszem ennyi, szeretném megköszönni a lehetőséget és tavasszal jelentkezem.

Mikk, Village Garage.


Ha van egy érdekes átépítésed,vagy szeretnéd bemutatni az autódat, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, vagy az otfm@otfm.hu email címen.

Szerző:

Juhász Tomi

2020.12.23

Készítsd el weboldaladat ingyen!