A családi meglepetés

2021.01.02

Peti mesél egy kicsit a családi Zafiráról:
2019-ben gondolkodtunk el a kategóriaváltáson és júniusban jutottunk hozzá miután megkapta a hazai rendszámot. 

2009-es évjáratú Opel Zafira B OPC. A 2.0 turbós változat gyári 241 lóerős motorjával és turbójával szerelve. Az autó legfőbb pozitívuma a nagy belső tér ami jól variálható na meg persze a fenevad ami hajtja. A gyári kinézet miatt nem köszön vissza minden sarkon egy ilyen darab és ez a fajta motor és turbó plusz ráfordítással többre is képes.

Talán annyi negatívum szóljon ellene, hogy sokat fogyaszt, de a gepárd se fog lassabban futni azért, hogy kevesebbet egyen. 

Ha már negatívum sajnos a vízhőfok kijelzését sajnos elfelejtették ez majd projekt lesz ahogy az optimalizálás is és még pár apróság amivel csinosabbá és komfortosabbá tehető az amúgy is jól összerakott élmény autó. Alapvetően egy olyan járműre volt szükségünk amibe a család apraja nagyja gond nélkül elfér ezáltal családtag mint eszköz. Vigyázunk rá, hogy ő is vigyázzon ránk! Nem átlag autóról beszélünk így a fenntartási költségei se átlagosak, de cserébe olyan élményt nyújt amit sok autó nem tud megadni. 

Ajánlani ajánlom azoknak az apukáknak akiknek nem csak egy családi csatahajóra van szükségük amibe egy fél focicsapat befér hanem mellette szeretnek kicsit kacérkodni a lovakkal és érezni akarják olykor ahogy az ülésbe préselődnek egy-egy lepadlózásnál.

Ha van egy érdekes átépítésed,vagy szeretnéd bemutatni az autódat, vedd fel velünk a kapcsolatot Facebookon, vagy az otfm@otfm.hu email címen.

Szerző:

Juhász Tomi

2020.12.23

Készítsd el weboldaladat ingyen!