Cikkek, hírek, érdekességek


Mivel az e-járgányok a nagyvárosok utcáin egyre nagyobb mértében fordulnak elő, s balesetveszélyességük is kétségtelen, elengedhetetlen, hogy a hatóságok szabályozzák a használatukat. Elsősorban azt szükséges meghatározni, hogy kik, hol és mekkora sebességgel vezethetik ezeket, de rendelkezni szükséges a felelősségbiztosításról is.

Az Opel Insignia az Opel cég 2008 júliusában, a Londoni Motorshow alkalmával bemutatkozó, az Opel Vectrát leváltó, középkategóriás limuzinja. Az akkori tulajdonos, a General Motors kizárólag az európai piacra szánja, azzal a különbséggel, hogy az Egyesült Királyságban Vauxhall Insignia néven, jobbkormányos kivitelben fog készülni. Az Opel Insignia...

Rengeteg megkeresés érkezett hozzánk,ezért jobb ha tiszta vizet öntünk a pohárba. A rendezvényünk 499 főben lesz korlátozva, ezért a vonatkozó kormányrendelet ránk vonatkozó részét pirossal kiemeltük. Magyarul, nem kell védettségi igazolvány.

Az 1970-es évek egyik legendás európai sportautója volt a Manta, amire a mostani tanulmányautó is épült. Nevében a MOD szó a modern újragondolásra utal. A márka kedvelőinek rögtön feltűnhet az aktuális Opel stílusjegy, a Pixel-Vizor jelenléte, amit igazán jól implementálták ebbe a közel 50 éves formatervbe. Így tehát a Manta orrán teljes...

"Ma már egy típuson belül is három-négyféle motorral szerelik fel a gyártók a járműveket, sokat változtatnak, így mindig érnek meglepetések. Ezt a szakmát egy pillanatra sem szabad félbehagyni, mert mindig jön valami újdonság."

Az új Opel Insignia GSi a Brüsszeli Autószalonon ünnepli világpremierjét.

Készítsd el weboldaladat ingyen!